Compleet nieuwe Etos Leidschendam

Etos is bezig met haar nieuwe ‘wellbeing’ strategie uit te dragen en zo haar klanten te helpen elke dag lekker in zijn/haar vel te zitten. In het verlengde hiervan heeft Etos een nieuwe winkel geopend in de ‘Westfield Mall of the Netherlands’ te Leidschendam.

Voor het in korte termijn realiseren van deze nieuwe winkel heeft Etos een ontwerpteam opgesteld waarin diverse interne en externe experts konden samenwerken. Samen met de bouwpartners heeft 16 Mammals hierbij geholpen met het realiseren van het ontwerp.

Met haar diverse ontwerp disciplines hielp 16 Mammals bijvoorbeeld niet alleen tijdens de eerste ‘design pressure cooker’ met ideeën voor de ‘design principles’, maar ook met snelle schetsen. Zodat alle betrokken partijen in een vroeg stadium effectief en efficiënt hun input konden geven. In de hierop volgende ontwerpstappen hielp 16 Mammals bovendien met ontwerpvoorstellen, computer visualisaties en detailtekeningen om zodoende de diverse nieuwe elementen helder te maken. Zo heeft 16 Mammals bijgedragen aan het ontwerpen en realiseren van het casco, pui, plafond en vloer en de verschillende interieur elementen zoals stellingen, gondola’s, zelfscan kassa’s en de servicebalie.

Zo is het ontwerp succesvol gerealiseerd binnen de randvoorwaarden van de nieuwe Etos strategie, met de input en feedback van het hele team, goed maakbaar en bovenal met een warme, toegankelijke en consistente uitstraling.